Hvem er vi

Institutionen har til huse i Ø-gadekvarteret. Vi er naboer til Samsøgade skole og ligger midt mellem Botanisk have og Universitets parken. Vi har bussen lige ved døren, hvilket gør at vi på 20 min. er i Marselisborg skoven. 

64 glade børn og 15 ligeså glade voksne!

Personalegruppen består af 10 pædagoger: Mette (Dagtilbudsleder), Lone (Pædagogiskleder i Vuggestuen), Rikke (Pædagogiskleder i Børnehaven) Elsebeth, Jesper, Charlotte, Lene, Tine, Maja og Johanna. 3 medhjælpere: Stine, Sanne og Tobias . Derud over har vi nogle faste tilkalde vikarer. Kristine laver mad til os alle.                       
Personalet bager brød hver morgen til eftermiddagsmaden, hvor vi også får økologisk frugt. 

Alle børnehavebørn betaler 170 kr. og vuggestuebørnene betaler 100 kr. om måneden til vores kostforening, ud over det beløb som forældrene betaler for kost via pladsanvisningen.

Vi har til huse i en gammel villa fra 1919, et hus, der emmer af miljø og atmosfære. Vuggestuebørnene har deres egen base. Børnehavebørnene kan færdes frit i hele huset. Vores struktur er meget åben det kræver et stort fælles ansvar, men det giver en dagligdag der gør både børn og voksne glade.

Hjemmeside sponseret af 3d-empire Simon og Elliot's far